• 0731.223.075
  • Luni - Vineri
  • 10:00 - 17:00

Asistență

Politica de retur

 

Potrivit legislației în vigoare, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorului că renunță la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Cumpărătorul care îşi exercită dreptul de retragere este informat cu privire la faptul că poate returna produsele doar in ambalajul original. În cazul produselor formate din mai multe componente, cumpărătorul este obligat să returneze complet produsul.

Cumpărătorul este informat asupra faptului că, în cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, vânzătorul își rezervă dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. Rambursarea contravalorii acestuia se va face în 14 de zile de la data recepției cantitative și calitative a returului, conform prezentei politici, prin ordin de plată.

Pentru serviciul de retur al bunurilor sunt exceptate de la exercitarea acestuia serviciile de: măsurători, consiliere și planificare computerizată, livrare la domiciliu, montaj al produselor.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta.

 

Cum returnezi un articol?

Contactează-ne prin intermediul forumularului de retur.